Op 29 Juni is Ana bevallen van 10 kittens. De bevalling was niet makkelijk voor haar omdat het er zo veel waren. 2 kittens zijn daarom tijdens de bevalling overleden. Helaas is een dag later een klein meisje wat al veel opstart problemen had ook overleden en na 6 dagen is er nog een katertje overleden wat zich mogelijk verslikt heeft en een longontsteking ontwikkeld heeft. Met de overige 6 kittens gaat het tot nu toe super! De oogjes zijn open, ze zijn levendig en ook al heel knuffelig. 

Onderaan deze pagina is een album met foto's van de kittens bij hun nieuwe eigenaren.  

De stamboom van deze kittens vind je hier.
Inteelt: 7.64%
Top5: 55.6%
Klonen: 23.9%

Met Ana gaat het super, ze is een hele trotse moeder die heel erg blij is met haar kinderen. Ze moedert er rustig op los, maar vind het ook wel prettig als wij er bij komen. 

 Niccolo Antonelli  108Gram  Kater  Zwart zilver gemarmerd met wit  Besproken
 Franco Morbidelli  84 Gram  Kater  Zwart gemarmerd  Besproken
 Marco Bezzecchi  94 Gram  Kater  Zwart zilver gemarmerd  Besproken
 Francesco Bagnaia  108 Gram  Kater  Zwart smoke met wit  Besproken
 Andrea Migno  89 Gram  Poes  Rood gemarmerd met wit  Blijft
 Luca Marini  92 Gram  Poes  Rood smoke  Besproken

25 Augustus 2017

Luca is als enige kitten nog echt op zoek naar een huisje. Luca is een rustig meisje wat op haar momenten ook lekker door huis aan het racen is en zich heerlijk kan vermaken met haar broers en zussen. Op zn tijd vind ze knuffelen ook heerlijk en komt dan luid spinnend op schoot. 
Voor Luca zoeken we wel iemand die weet hoe je een lange vacht moet verzorgen of hier voor open staat dit te leren. Luca lijkt namelijk net zo'n mooie vacht te krijgen als haar ouders.

18 Augustus 2017

De kittens zijn nu echte stoute grote katjes. Ze hebben de beschikking tot de hele benedenverdieping, en dat weten we ook. Met enige regelmaat vliegen ze door de woonkamer, maar naast ons op de bank liggen of op schoot behoort wel tot 1 van de favoriete bezigheden. 

 We merken ook heel veel verschil in karakter, maar zien ook wel heel erg veel weer van hun ooms, tantes, oudooms en oudtantes, maar vooral heel veel van hun oma Kameko. 

5 Augustus 2017

De kittens groeien goed, Ana is een super moeder en ondertussen vind oma Kameko het ook heerlijk om mee te moederen. 

Momentel zijn de kittens stout, stout, stout en stout. Ze spelen veel, stuiteren rond, maken schattige grappige geluidjes en je begint heel duidelijk verschil in karakter te zien. Het zijn allemaal flinke knuffelaars. Wanneer ze niet aan het spelen of drinken zijn willen ze heel graag knuffelen. Wanneer ze niet hun zin krijgen zetten ze een keel op in de hoop dat ze uiteindelijk toch mogen knuffelen. Vaak lukt dit en zijn ze weer intens gelukkig aan het purren.

23 Juli 2017

De kittens groeien goed en beginnen al echt te lopen. Ze vinden klieren geweldig en stuiteren al wat achter elkaar aan. Als ze ons zien willen ze maar 1 ding, en dat is knuffelen.

15 Juli 2017

Het gaat ondertussen super met alle babies. Ze groeien goed, vooral Nelly en Pecco zijn monsters. We beginnen ook al langzaam aan hun karakters een beetje te zien. Nelly en Pecco zijn veelvraatjes, dol op knuffelen en aandacht, Luca is een heel rustig poesje net als Franky wat ook een heel rustig katertje is. Mig vind altijd alles wel prima, zit heel vaak gewoon wat te kijken alleen knuffelen is soms nog wel wat spannend. Bez is heel nieuwschierig, crosst als eerste de werpkist door en vind alles interessant om te ontdekken.