Op 1 Juni 2015 zijn precies volgens planning en volgens het boekje Kameko haar babies geboren. Ze heeft het geweldig gedaan en in 2 uur tijd zijn totaal 8 babies geboren. 

Ben je benieuwd hoe de kittens er uit zien als volwassen katten? Onderaan de pagina staat een fotoalbum met foto's van de kittens nu ze volwassen zijn. 

De stamboom van deze kittens vind je hier
Inteelt: 6.55%
Top5: 53.5%
Klonen: 24.1%

Mama en babies maken het super! 
Mogen we jullie voorstellen:

Ana Carrasco, poes, zwart gestreept poly
Andrea Dovizioso, poes wit non poly
Tito Rabat, kater, blauw gemarmerd non poly
Valentino Rossi, kater, blauw gestreept non poly
Enea Bastianini, poes, wit non poly
Giacomo Agostini, poes wit non poly
Marco Simoncelli, kater, zwart gestreept poly
Maria Herrera, poes, rood gemarmerd poly
Ana Carrasco, poes, zwart gestreept poly
Andrea Dovizioso, poes wit non poly
Tito Rabat, kater, blauw gemarmerd non poly
Valentino Rossi, kater, blauw gestreept non poly
Enea Bastianini, poes, wit non poly
Giacomo Agostini, poes wit non poly
Marco Simoncelli, kater, zwart gestreept poly
Maria Herrera, poes, rood gemarmerd poly
Ana Carrasco, poes, zwart gestreept poly
Andrea Dovizioso, poes wit non poly
Tito Rabat, kater, blauw gemarmerd non poly
Valentino Rossi, kater, blauw gestreept non poly
Enea Bastianini, poes, wit non poly
Giacomo Agostini, poes wit non poly
Marco Simoncelli, kater, zwart gestreept poly
Maria Herrera, poes, rood gemarmerd poly

 


 Ana Carrasco PP 139gr  Poes  Zwart gestreept Tortie  Poly: 6,6,5,5  Blijft
 Andrea Dovizioso 111gr  Poes  Wit met amber oogjes  Non poly  Besproken
 Enea Bastianini 137gr  Poes  Wit met amber oogjes  Non poly  Besproken
 Giacomo Agostini 122gr  Poes  Wit odd eye  Non poly  Besproken
 Maria Herrera P 118gr  Poes  Rood effen  Poly: 6,6,4,4  Besproken
 Tito Rabat 125gr  Kater  Blauw zilver gemarmerd  Non poly  Besproken
 Valentino Rossi 133gr  Kater  Blauw  gestreept  Non poly  Besproken
 Marco Simoncelli PP 126gr  Kater  Zwart gestreept  Poly: 7,7,5,5  Besproken

 

09 Oktober 2015

Alle kittens zijn alweer verhuisd. Ana is hier blijven wonen en ze is al net zo'n boef als haar moeder. 

We zijn op 3 en 4 oktober met Dovi nog naar de kattenshow van Mundikat in Boxtel geweest. Daar heeft ze beide dagen netjes haar Uitmuntend 1 gehaald en op 3 oktober is ze zelfs Best in Varieteit geworden en met veel dank aan de mannen van Poezels hebben we ook een mooi certificaat.

10 Augustus 2015

Het is heel erg druk geweest. De babies hebben veel knuffel bezoek gehad, en verder gaat het ook super met ze. Ze groeien goed, ze eten goed, ze spelen goed en halen heel veel kattenkwaad uit. 

Momenteel met het goede weer vinden ze het ook heerlijk om lekker buiten te zitten. En vandaag is ons voor het eerst gelukt wat we dachten dat niet zou lukken met dit 8-tal. Een mooie groepsfoto!

24 juli 2015

Deze week hebben we weinig te melden over de kittens. Ze zijn allemaal over de kilo. Volgende week krijgen ze hun eerste enting. Ze zijn allemaal nog even stout als altijd. Ze ontdekken ook steeds meer. Als wij naar boven gaan willen ze allemaal mee, en de eerste kittens zijn ook helemaal uit zichzelf de trap op gekomen om naar boven te klimmen. Naast veel spelen, slapen ze ook nog veel. 

Bij Dovi en Enea is het overduidelijk dat ze ons heel goed horen. Af en toe zijn ze natuurlijk wel oost indisch doof en doen ze lekker alsof. Bij Gia twijfelen we nog heel erg. Ze is eigenlijk voor niks bang, zelfs toeters interesseren haar niet, net als de stofzuiger. Dat ding is er toch voor gemaakt om lekker over je vachtje heen te gaan? Op andere momenten hebben we steeds meer het idee dat ze ons voor de gek houd. 

Buiten spelen is nu ook totaal hun ding. Ze hebben sinds een aantal dagen door dat ze door het kattenluik kunnen, dus er is geen stoppen meer aan met het 8tal. Buiten krijgen ze nu ook eendagskuikens te eten. Dat vinden ze heerlijk. Eerst spelen ze er mee, en dan is het echt hun prooi die ze dus ook beschermen tegenover de broers en de zussen. 

17 Juli 2015

De kittens zijn super druk met spelen en stout doen. Een kennis van ons vroeg of we een strikje om Dovi wilden doen, natuurlijk wil ik dat voor de foto eventjes doen. En het staat haar super schattig natuurlijk. Oma Piertje vind de babies nu ook helemaal geweldig, en samen met mama Kameko stookt ze ze compleet op om stout te doen. 

Ana iis een heel rustig meisje. Ze begint steeds meer op oma Piertje te lijken. Een geweldig karakter dus voor hier in de groep.
Dovi is ook een heerlijke rustige meid. Ze komt af en toe heel rustig bij ons liggen en vind het dan wel prima. Ook vind ze het geweldig om bovenop de krabton voor het raam te liggen.
Enea 
is een behoorlijk gek meisje. Ze is echt qua karakter net haar moeder. Gek doen, maar ook lekker veel willen knuffelen.
Gia is nog steeds Gia. Knuffelen is ze dol op en wanneer je haar aanraakt start al snel haar knormotortje. We zeggen dan dat ze alvast op haar MV Agusta stapt.
Maria is af en toe een flink druktemakertje. Rennen, vliegen en racen is ze gek op. Maar ook knuffelen vind ze heerlijk. Als we weg geweest zijn en weer thuis komen staat ze als eerste bij ons om te knuffelen.
Tito is nog steeds een geweldig schatje. Hij begint alleen wat boevenstreken te krijgen. Hij heeft ineens door hoe hij kan traplopen, dus de deur naar boven is nu tijdelijk dicht.
Rossi
 is nog steeds lekker lui. Maar knuffelen vind hij ook geweldig. Maar wat het aller lekkerste is is eten. Als hij ook lekker eten krijgt dan hoor je hem ook zachtjes piepen van genot.  
Marco is behoorlijk rustig. Het liefst ligt hij nog te slapen, maar als hij door heeft dat hij achter ons kan aanrennen voor knuffels doet hij dat.

6 Juli 2015

Het gaat super goed met de kittens. Af en toe mogen ze los lopen in de kamer, en ze vinden het geweldig en stuiteren door de hele kamer heen. Door het warme weer was Kameko soms meer met zichzelf bezig dan de babies. Voeden deed ze nog wel, maar wassen liet ze vaak aan Senna over waardoor de babies een wat vet vachtje gekregen hebben. Nu het weer wat koeler is is ze weer volop aan het moederen. 

Ana is echt een trutje aan het worden. Ze lijkt heel erg veel op haar oma Kiri. Na het spelen op de grond klimt ze vaak op de bank om lekker bij me te gaan liggen knuffelen. Ana is nu 669 gram. 
Dovi begint alles nu pas te ontdekken. Ze is heel lang het achterblijvertje geweest. Niet alleen in groei, maar ook in gedrag. Dit omdat we natuurlijk haar zo veel mogelijk bij Kameko lieten om te drinken. Nu begint ze helemaal te ontpoppen en is ze echt een dikke boef aan het worden. Ze lijkt qua gedrag echt heel erg op Kameko en doet veel stoute dingen. Dovi is nu 644 gram.
Enea is de knuffel van het stel. Ze wil altijd maar bij ons liggen. Is ze klaar met haar speel kwartiertje klimt ze al snel op de bank om onder luid geknor haar buikje te laten kriebelen. Enea is nu 706 gram. 
Gia is het monstertje. Ze vind het heerlijk om door de kamer te rennen, de grote poezen achterna te zitten en heerlijk te spelen met een catnip muis. Als ze klaar is vind ze het ook heerlijk om te knuffelen. Dat gaat ook met luid geknor. Gia is nu 750 gram. 
Maria is echt een meisje meisje, en dat laat ze soms ook weten ook. Ook Maria vind knuffelen heerlijk, maar door de kamer racen is natuurlijk ook geweldig. Vooral als ze weer in de kittenren moet en niet wil, dan gaat ze er als een speer vandoor. Maria is nu 631 gram. 
Tito is een vreselijk lief schatje. Hij kijkt eerst de aap uit de boom, maar gaat al snel op onderzoek uit. De hele kamer is hij al rond geweest, inclusief de vensterbank. Alles is interessant en zijn nieuwschierigheid overwint alles. Tito is nu 689 gram.
Rossi is de luie donder die heel snel tevreden is. Doordat hij ook nog eens een behoorlijk lange vacht heeft is hij een heel schattig pluisje als hij door de kamer loopt. Hij is heel bescheiden. Zijn broers en zussen zetten een flinke keel op als ze door de kamer willen rennen en uit de kittenren willen, maar hij blijft heel lief zitten en piept af en toe wat. Rossi is 722 gram. 
Marco wil altijd maar aandacht. En als hij zijn zin niet krijgt word hij boos en gaat hij heel hard staan te mauwen, springen, en alles doen om zijn moment aandacht maar te krijgen. Als hij los mag lopen is hij een behoorlijk boefje, maar slapen gaat boven alles. Marco is nu 770 gram. 

29 Juni 2015


De kittens zijn 4 weekjes oud, ze eten zelfstandig, ze gaan al naar de kattenbak, en vooral klieren is een bezigheid waar ze zich dagelijks veel mee bezig houden. 

Ana is nog steeds het knuffeltje. Knuffelen is belangrijker dan eten, dus we moeten haar af en toe echt negeren zodat ze genoeg aankomt. Ana is nu 537 gram. 
Dovi is een doerakje. Ze is super ontdeugend en ze vind alles maar prima. Ze is al een flinke grote meid van 530 gram geworden. 
Enea is de knuffel van het stel. Je hoeft maar naar haar te wijzen en ze begint te knorren. Maar op onderzoek uitgaan vind ze ook heerlijk. Ze loopt dan fier met haar staartje omhoog. Enea is nu 560 gram. 
Gia is een grote stevige meid die ook heel erg veel van knuffelen houd. Maar als ze haar zin niet krijgt dan gaat ze gillen, keihard gillen. Gia is 590 gram. 
Maria is een meisje wat graag op onderzoek uit gaat. Ze was dan ook als eerste uitgebroken uit de kittenkooi. Wanneer ze de kans krijgt gaat ze er ook vandoor. Maria is nu 530 gram. 
Tito is een kleine charmeur. Bij je liggen vind hij heerlijk, en met zijn schattige kopje word je al snel verliefd op hem. Tito is nu 556 gram. 
Rossi is een mannetje wat heel snel tevreden is. Hij piept amper, gaat af en toe wat op onderzoek uit, kliert af en toe wat, en eten, eten vind hij heerlijk en hij proeft overal wel wat van. Rossi is nu 571 gram. 
Marco is een luilakje wat maar al te graag aandacht krijgt. Wanneer hij wakker is en door heeft dat er mensen bij de kittenkooi staan dan staat hij recht op tegen de wand aan te gillen om aandacht. Knuffelen vind hij ook helemaal geweldig. Marco is nu 603 gram. 

15 Juni 2015

De kittens zijn nu 2 weekjes oud. Het gaat nog steeds geweldig! Kameko is een super moeder, en ondertussen vind Senna de kittens ook helemaal geweldig.

Ana is echt een schatje, ze vind knuffelen heerlijk en gaat steeds meer op ontdekking. Ana is nu 302 gram
Dovi is eem flinke inhaalslag aan het maken. Ze groeit goed, maar vind knuffelen ook steeds lekkerder. Sinds 9 juni zijn haar oogjes open, en ze begint nu ook de buitenwereld steeds meer te ontdekken. Dovi is nu 278 gram.
Enea is net haar moeder. Echt in alles is ze precies Kameko als kitten. Ze wil graag knuffelen, rolt dan snel op haar rugje zodat ik haar buikje kan kriebelen. Ze herkent ons ook al heel erg, en is helemaal blij wanneer we bij de werpkist staan. Enea is 298 gram.
Gia is nog steeds zo knuffelig als altijd. Ze is liever lui dan moe, dus veel op ontdekkingstocht gaat ze niet. Gia is nu 326 gram.
Maria is een echt meisjes meisje. Ze wandelt er af en toe op los, knuffelen is ook heerlijk, maar slapen bij je broertjes en zusjes is ook wel heel erg fijn. Maria is nu 286 gram. 
Tito is een klein gek ventje met een behoorlijk karakter. Als een ander zijn tepel heeft dan gaat hij echt tekeer en dan is hij het er niet mee eens. En ja dat laat hij horen ook. Tito is nu 303 gram. 
Marco is een dikke knuffelkont. De grote buitenwereld vind hij heel erg interessant en hij wil best wel graag op ontdekkingstocht gaan. Maar ook slapen en lekker bij je broers en zussen liggen is helemaal geweldig. Marco is 327 gram. 

08 Juni 2015

Het gaat nog steeds super met de kittens. Ze groeien goed, ze zijn blij, en vooral super knuffelig. 

Ana heeft sinds 5 Juni haar oogjes al open en is nu al nieuwschierig naar de wereld. Ana groeit goed en is een heel blij kitten. Ze is 217 gram. 
Dovi is een kleine slimmerd van 183 gram. Ze was de kleinste van het nest dus moest af en toe bijgeflest worden om niet te ver achter te raken. Ze is wel een slimme meid. Ze zorgt er wel voor dat ze haar tepel niet hoeft te delen en eigent zich zelfs een extra tepel toe. 
Enea vind knuffelen heerlijk. We merken dat ze qua gedrag behoorlijk op Kameko gaat lijken. Dat gaat dus nog wat worden in de toekomst! Enea is nu 217 gram. 
Gia is een dik knuffelkontje. Ze is echt het evenbeeld van haar moeder. Gia vind slapen heerlijk en knuffelen ook. Ze is nu 235 gram. 
Maria is een klein eigenwijs meisje. Wat zij wil gebeurt ook. Ze heeft al heel goed door dat ze een extra grote duim heeft, want ze ligt heel graag te duimzuigen. Maria is 207 gram. 
Tito is het schatje van het stel. Hij ligt altijd alleen maar schattig te doen. Het is ook heel aandoenlijk als je hem weer eens op zijn rug ziet liggen. Tito is nu 223 gram.
Rossi is het luilakje. Het enige wat hij doet is eten en slapen. Hij geeft geen kik wanneer hij opgepakt word en vind het allemaal maar best. Rossi is nu 223 gram. 
Marco heeft sinds 6 Juni zijn oogjes open. Hij is een dik lui kitten van 239 gram. Hij wil het liefst de hele dag slapen, maar knuffelen is ook wel lekker. Sinds 8 Juni heeft hij ook ontdekt dat zijn spin motor het doet. 

05 Juni 2015

Met de babies gaat het super goed. Er waren wat kleine opstart probleempjes. Het is natuurlijk Kameko haar eerste nestje, en doordat ze zo ontzettend dik was met haar zwangerschap kon ze op het eind alleen nog maar eten wanneer ze naar de kattenbak geweest was. Het gevolg hiervan was dat haar melkklieren behoorlijk geslonken waren en ze in het begin weinig tot geen melk gaf. We hebben toen de kittens iets bijgeflest, en na een dag begonnen de melkklieren weer wat dikker te worden. Momenteel groeien de babies als een speer. Alleen Dovi blijft nog wat achter op de rest dus ze krijgt rustig de fles. Gelukkig heeft ze nu door dat de laatste tepel toch wel een heel fijn drink plekje is, dus daar ligt ze graag. Dovi is een echte actieve meid. De andere kittens liggen het liefst zo schattig mogelijk te slapen, maar Dovi maakt af en toe een klein ommetje door de werpkist, gebruikt mama Kameko om bergen te beklimmen waarna ze weer lekker gaat drinken en dan pas tijd maken om te slapen. 

De  gewichtjes van vandaag:
Ana 191 gram
Marco 186 gram
Gia 190 gram
Rossi 185 gram
Dovi 138 gram
Maria 162 gram
Tito 174 gram
Enea 176 gram