Op 29 Mei is Kameko bevallen van een 6ling. Het waren allemaal grote gezonde kittens en de bevalling ging perfect volgens het boekje. 

De stamboom kun je hier vinden.
Inteelt: 6.55%
Top5: 53.5%
Klonen: 24.1%

Helaas is op 31 mei 1 van haar babies overleden. Het was het kleinste kittentje wat vermoedelijk te klein geweest is in vergelijking met de rest. Ze werd de hele tijd van de tepels weg gedrukt. We zijn gestart met bijvoeden, maar helaas heeft dat niet mogen helpen. Met de andere 5 gaat het super en ze zijn geweldig dikke grote knuffelende babies aan het worden. 

Op 4 mei is ook Queen overleden. We hebben het hier heel moeilijk mee gehad, maar wilden weten waar ze aan was overleden. Er is in Utrecht sectie op haar gepleegd en het bleek dat ze een acute longontsteking had. We hebben zo veel gedaan als we konden, maar dit hebben we helaas niet kunnen voorkomen of genezen. 

De rest van de kittens is allemaal super gezond, en het overleiden van beide kittens heeft totaal geen invloed op de gezondheid van de andere kittens. 

Mogen we jullie voorstellen:

 Captain Hook  124gram  Kater  Zwart zilver gestreept  Non poly  Besproken
 Cruella DeVil  144gram  Poes  Wit Odd eyed  Non poly  Besproken
 Mr. Hyde  145gram  Kater  Wit Amber ogen  Non poly  Besproken
 Maleficent P  125gram  Poes  Blauw tortie tabby   Poly6,6,4,4  Besproken
 The Evil Queen P  152gram  Poes  Wit  Poly6,5,4,4  Overleden
 Wicked witch of the west  106gram  Poes  Rood zilver gestreept  Non poly Overleden 

12 Juli 2016

Het gaat super met het viertal. Ze zijn super stout, stuiteren door het huis, soms zelfs samen met hun grote zus Ana. Dan kunnen we ons maar beter verstoppen, want ze kijken echt niet uit of wij ergens zitten. Ook zijn de kittens voor het eerst buiten geweest in de ren. Dat vinden ze helemaal geweldig en ze stuiteren dan met z'n allen lekker rond buiten. 

Het zijn ook stuk voor stuk lekkere knuffels die het liefst zo dicht mogelijk bij ons zijn. Elke avond liggen ze ook bij ons op de bank, is het niet naast ons dan is het op schoot. Ook genieten ze elke keer weer van nieuw eten als we een nieuw smaakje vlees voor ze neer zetten. Het zijn ook super makkelijke eters. 

28 Juni 2016

Het gaat super goed met de kittens. Hyde is een paar daagjes niet lekker geweest, maar dat was net het punt dat ze over gingen van mamamelk op vaste voeding. 


De kittens willen maar al te graag aandacht en kunnen keihard gillen als ze geen aandacht krijgen. 
Hook is nu 606 gram en voelt zich een flinke stoere jongen, maar toch vind hij sommige dingen nog wel eng. Hij is vooral heel erg lui, dat merkten we vooral toen hij net ging lopen. 
Cruella is nu 578 gram en het trutje van het stel. Ze is heel schattig en dat weet ze ook! Het liefst wil ze de hele dag aandacht en knuffelen. 
Maleficent is 596 gram en ook zo'n knuffelkont. Gillen kan ze keihard als ze aandacht wil, en soms gilt ze zo hard dat ze er schor van word. Ook is ze een echt fotomodel!
Hyde is nu 603 gram. Hij is het gekke mannetje van het stel. Een nieuwe schone onderlegger in de werpkist is namelijk heel eng, maar tegenover de grote katten in huis doet hij al snel heel erg matcho.

12 Juni 2016
De kittens blijven goed groeien. Ze zijn ook allemaal heel vrolijk en alle oogjes zijn al open. Ook hebben we het idee dat de oortjes ook open aan het gaan zijn en ze ons al wat kunnen horen. 

3 Juni 2016

De kittens groeien goed. Hook woog vanochtend 234 gram, Cruella 226 gram, Mr.Hyde 242 gram, Maleficent 214 gram en Queen 234 gram. Sinds vanochtend heeft Cruella ook haar oogjes open en het lijkt erop dat ze odd eyed is. De oogjes van Mr. Hyde beginnen ook iets open te gaan. Het beginnen in ieder geval steeds meer echte katjes te worden.