NSW '16 Symba

Geboren: 31-07-2007
Kleur: Rood  met Wit

Langharige HTK

Testresultaten:
FIV/FeLV: Negatief (06-05-2010)

 

Symba is de kat waar het allemaal mee begon. Symba vind vreemde mensen wel een beetje eng, maar heel langzaam aan begint hij weer wat bij te trekken. 

Symba heeft zo nu en dan last van gigantisch gekke buien.
Hij vliegt dan de kamer rond en kijkt dan niet uit. Soms vliegt hij daarom dan ook overal tegen aan. Naar buiten gaan vindt hij heerlijk. Hij loopt dan lekker achter in de tuin rond te neuzen. Verder mag hij niet komen, want we vinden het veel te eng om hem alleen naar buiten te laten. Symba vind het ook heerlijk om te klimmen. Hij klimt soms helemaal vanaf de grond omhoog in de krabpaal om dan lekker boven in te liggen. Soms vind Sym het ook lekker om bij ons op schoot te kroelen, maar alleen wanneer hij er zin in heeft. Hij kan dan heerlijk tegen je aan liggen. En wat hij helemaal het einde vind is om lekker bij ons op bed te liggen. Hij wil dan niets anders als knuffelen en kroelen.  


Symba is een kat die vreemde mensen heel erg spannend vind. We hebben hem nu een aantal keer mee naar een show genomen wat hij heel erg spannend vind. We merken hierdoor aan hem dat hij vreemde mensen steeds minder spannend vind. Symba is op zijn laatste show North Sea Winner geworden. Omdat hij het showen niet meer heel leuk vind nemen we hem ook niet meer mee.