SymbasStory Ana Carrasco PP

Geboren: 01-06-215
Kleur: Zwart schildpad gemarmerd


Haar stamboom vind je hier. 

Totale inteelt:   6.55%

Top 2:               29.3%
Top 3:               41.2%
Top 5:               53.5% 
Klonen:            24.1%


Testresultaten:
HCM (echo):       Negatief (laatst op 31-03-17)
PKD (echo):        Negatief (laatst op 31-03-17)
CIN(echo):          Negatief (laatst op 31-03-17)
FIV/FeLV:            Negatief
Patella Luxatie:    Negatief               
SMA:                    Negatief (via ouders)
HCM Mypbc-gen: Negatief (via ouders)

Ana is onze poly droom die uitgekomen is. Al jaren wilde ik graag een polydactyl poesje, maar steeds kwam het perfecte poesje niet op ons pad. Uiteindelijk kozen we er voor om Kiri te laten dekken door een polydactyle kater, maar helaas, geen polydactyle kittens. Wel was ik tot over m'n oren verliefd op Kameko, dus ze is gebleven. Uiteindelijk heb ik Kameko ook laten dekken door een polydactyle kater. 

En toen werd ze op 1 Juni 2015 geboren, mijn polydactyle droom. Eerst dacht ik dat Ana een katertje was omdat ze een heel fors kitten was (139 gram) en omdat ze een flinke box had. Toen ze opdroogde kwam er steeds meer rood door haar zwarte haartjes. Toen heb ik na de bevalling nog maar eens goed onder haar staartje gekeken, en onze Ana was echt een poesje. 

We hopen dat Ana net zo'n super moeder zal gaan worden als mama Kameko en Oma Piertje. 

Ana was het rustigste kitten uit het nest, dus we waren blij dat we eindelijk een wat rustigere poes in de groep hadden. Maar Ana is ontpopt tot een mega boef. Wel is ze super lief, ook naar de andere katten. Als die aangeven dat ze echt te druk is dan stopt ze ook en heeft ze respect voor ze. 

Ze is wel een grote poes, echt groter dan dat wij gewend zijn. Toen Ana 6 maandjes was woog ze al 4 kilo, momenteel (04-12-17) weegt Ana 5,4 kilo.

Ana is net als haar moeder een superster. Ze heeft mogen "acteren" samen met haar broer voor een reclame van Royal Canin