Boonland's Kameko

Geboren: 02-12-2013
Kleur: Wit met amberkleurige ogen 

Haar stamboom vind je hier.

Totale inteelt:   3.93%

Top 2:               21.0%
Top 3:               30.7%
Top 5:               40.5% 
Klonen:            18.3%

Testresultaten:

BAER:                  Horend
FIV/FeLV:            Negatief
Patella Luxatie:    Negatief
HD:                      
SMA:                   Negatief (via ouders)
HCM Mypbc-gen: Negatief (via ouders)
HCM (echo):       Negatief (29-10-2014)
                            Negatief (31-03-2017)
PKD (echo):         Negatief (29-10-2014)
                            Negatief (31-03-2017)

Kameko is ons eerst geborene meisje in de cattery. Ze komt uit ons eerste nest wat we gefokt hebben onder begeleiding van Marjan Boonen van cattery Boonland. Vandaar dat Kameko ook en stamboom heeft op de cattery naam van Marjan. 

Kameko is ons super gekke vrolijke meisje. Ze houdt er van om lekker met ons te kroelen en wanneer we haar al aanwijzen start de knor motor. Alle gekke dingen die hier in huis gebeuren gebeurt door Kameko of ze is er op enige manier wel bij betrokken. Een diva is ze wel. Het liefst ligt ze uitgebreid met haar boze look en haar lange pluizige fluff staart ons aan te kijken dat ze echt de koningin is. Ze hoort aan beide oortjes, maar ze doet af en toe alsof ze oost indisch doof is. 

Buiten wandelen doet ze graag samen met ons. Ze heeft een complete gardarobe aan verschillende tuigjes, en ze gaat graag met ons mee winkelen. Dan ligt ze lekker in mijn tas en houdt alles goed in de gaten. 

Qua type is ze helemaal geweldig en helemaal zoals wij een Maine coon graag zien. 

In September 2015 werd ons gevraagd of wij Kameko nog hebben. Natuurlijk hebben wij Kameko nog, en Kameko zou nooit bij ons weg gaan. De vraag was omdat ze een gekke arrogante witte poes zochten voor een video, en niet een kleine video, maar de clip van de Jeugd van Tegenwoordig