Kittens

We hebben kittens!

Onze kittens worden met veel liefde en zorg grootgebracht. Ze worden enkel alleen bij mensen geplaatst die ze met even veel liefde uit kunnen laten groeien tot grote, sterke coons.

Dit betekent dat ze enkel bij mensen geplaatst worden waar ze niet vrij buiten kunnen komen, natuurlijk wel onder toezicht in een afgesloten tuin of ren.

Dit betekent ook dat ze enkel bij mensen geplaatst worden waar al een andere kat aanwezig is of snel komt. Wij zijn namelijk van mening dat het beter is voor de verdere ontwikkeling van het kitten om op te groeien met een soortgenootje van vergelijkbare leeftijd.

Ook zullen al onze kittens het huis verlaten met een stamboom, paspoort (2 entingen en een chip), een uitgebreid kittenpakket en een koopcontract met afspraken en garanties. Indien het kitten naar Belgie verhuist zal het ook voor het verhuizen gecastreerd worden en uiteraard krijgt het een rabiës vaccinatie.  Wij brengen elk kitten naar het nieuwe huisje, maar natuurlijk pas nadat hier thuis duidelijk is bewezen dat er een klik is tussen de nieuwe eigenaar en het kitten.

Wij geloven niet in een aanbetaling voor een kitten. Wanneer iemand een kitten graag wil, en wij zien een klik tussen de nieuwe eigenaar en het kitten gaan wij er in goed vertrouwen van uit dat die klik er ook blijft. Wij willen hierdoor voorkomen dat een iemand toch een leuker kitten ziet, maar toch voor zijn of haar gevoel maar het minder leuke kitten neemt omdat de aanbetaling gedaan is.  Alhoewel wij dat niet kunnen geloven, want onze kittens zijn natuurlijk altijd het leukst!