Op 27 Maart is Cruella bevallen van 6 prachtige babies. Cruella deed de bevalling geweldig en ze is een super goede mama. De papa van de kittens is Coonity Adonis. Alles gaat goed met de babies en Cruella is super trots. 

We willen Saskia en Monique bedanken voor het mede mogelijk maken van deze prachtige combinatie. 

De stamboom vind je hier.
Inteelt: 8.97%
Top2: 32,8%
Top3: 46.6%
Top5: 60.8%                                                                                Klonen: 28.0%
De katertjes uit dit nest zullen gecastreerd verhuizen. 

 Wasabi Peanut  131Gram  Poes  Wit met Amber ogen  Besproken
 Tortellini ai Formaggi  128 Gram  Poes  Blauw Tortie  Beschikbaar
 Broccoli Salad  120 Gram  Poes  Blauw Tortie Gemarmerd  Besproken
 Blueberry Pancake  142 Gram  Kater  Blauw Gemarmerd  Besproken
 Roasted Potato  130 Gram  Poes  Blauw Tortie Gemarmerd met Wit  Besproken
 Mexican Taco Dip  135 Gram  Kater  Zwart Gemarmerd met Wit  Besproken

 
Vrij: Ik ben nog beschikbaar, u kunt  solliciteren om mijn butler te worden. 
Optie: Iemand is al in mij geinteresseerd
Besproken: Ik mag zodra ik oud genoeg ben bij mijn nieuwe butler wonen. 

 

31 Mei 2019

De kittens groeien en groeien en groeien. Het zijn echte knuffelkontjes die zeker wel weten wat ze willen. Miggy vind de kittens ondertussen ook helemaal geweldig, dus dat word nog wel wat! 

Tortellini is als enige meisje nog vrij. Ze is een wat verlegen meisje, maar knuffels houd ze zeker wel van! Ook is ze een kleine houdini, en als enige heeft ze door hoe ze bij ons in de keuken moet komen als wij in de keuken zijn, en de kittens in de woonkamer. 

13 Mei 2019

Ondertussen stuiteren de kittens alweer flink rond. 

Van de kittenkooi met uitloop naar een flinke kittenren in de woonkamer zijn ze naar de volledige voorkamer gegaan. De kittens vinden het geweldig om over de bank rond te stuiteren, maar als ze moe zijn word er vaak nog wel een schoot opgezocht om lekker te slapen. 

Cruella wil het liefst dat ze de volledige kamer krijgen. Ze is ze al vrij vaak aan het roepen achter de afzetting, en soms ontsnapt Taco of Potato nog wel eens. 

05 Mei 2019

De kittens groeien hard, eten allemaal goed, en zijn super stout! 

Blueberry is 870 gram. Hij is een heerlijk rustig ventje, maar klieren kan hij super goed! Knuffels halen vind hij ook heerlijk, maar wat nog leuker is, is tenen bijten. 
Broccoli is 760 gram. De kleinste van het stel, maar zeker niet met het kleinste karakter. Ze is haantje de voorste en staat voorin de rij voor knuffels. Als ik bij de kittens kom zitten weet ze niet hoe snel ze op schoot moet kruipen. 
Potato is 790 gram. Ze vind klieren met haar broertjes en zusjes geweldig, maar knuffelen met mensen is ook zeer prettig. Schootzitten is ook 1 van haar favoriete bezigheden naast het oren bijten van broertjes en zusjes.
Taco is  880 gram. Eigenlijk is zijn naam TacoNee. Hij is stout, stouter, stoutst! Je ziet al snel aan dat koppie of hij weer kattenkwaad wil uithalen. Maar Taco is ook de grootste knuffelkont. Hij kan heerlijk verlekkerd op schoot gaan zitten, zo blij is hij als hij weer op schoot kan!
Tortellini is 870 gram. Een flinke dame! Het liefs ligt ze lekker in het mandje op de pootjes van haar broertjes en zusjes te kauwen, en als haar broertjes en zusjes aan het spelen zijn weet ze zichzelf ook heerlijk alleen te vermaken tot het monster in haar los komt en ze heerlijk mee gaat stuiteren. 
Wasabi is 830 gram. Wasabi is mevrouw gil. Het gillen bij lekker eten heeft zich verder uitgebreid tot gillen wanneer we langs de kittenren lopen en ze bedacht heeft aandacht te willen. Daar kan ze dan ook heerlijk van genieten, want onze schoot is toch een lekkerder plekje dan hun mand. 

29 April 2019

De kittens groeien keihard, en o wat zijn we trots op het 6tal en hun moeder! Het zijn allemaal knuffelkontjes die direct op mijn schoot komen klimmen als ik bij ze in de kittenren ga zitten. Boven in de kattenkamer hebben ze nu alle vrijheid gekregen en de kattenbak word ook al goed gebruikt. Ze mogen ook al een weekje wennen beneden, en dat vinden de kittens ook al prima. Eten vinden ze heerlijk, en verschillende soorten blikvoer gaan er allemaal goed in net als vers vlees. 
Blueberry is een gek eerste klas, hij loopt heel erg veel met Taco te klieren, die echt de klier van het stel is, maar ook houd Taco gigantisch van knuffelen. Broccoli gaat maar al te graag op onderzoek uit. Potato is druk, druk en nog eens druk en houd van stuiteren. Tortellini is het rustigst, zij vind het prima om gewoon in een hoekje te zitten en de rest te observeren. Als de andere kittens moe zijn komt mevrouw met haar dikke billen boven op ze liggen om dan eens te klieren. Wasabi is een gil mevrouw, ze lijkt heel erg op haar oma Kameko, die was ook zo'n gillerd. Vind ze iets heel lekker, dan moet dat met heel veel geluid opgesmikkeld worden, vind ze iets niet leuk, dan laat ze dat ook duidelijk weten! En we weten het nu helemaal zeker, haar oortjes doen het heel erg goed en ze kan er alles mee horen. 

20 April 2019

De 17e waren de kittens alweer 3 weekjes oud. We merken nu dat ze echt goed beginnen te lopen, maar klieren gaat nog beter. 

Ook hebben de kittens hun eerste hapjes vlees alweer gehad. Wasabi kan er niet genoeg van krijgen, maar ook Tortellini en Broccoli vinden het heerlijk. De andere dame en de 2 heren vinden het maar zo zo. Vanochtend hebben we ook wat kittenpate geprobeerd. Ook Wasabi was daar wel warm voor te krijgn, en Blue vind het ook wel lekker, maar snapte nog niet heelerg dat je niet op het bordje moet kauwen. 

15 April 2019

Het gaat super goed met de babies! Langzaam aan gaan ze al wat spelen, en bijten in elkaar is 1 van de favoriete bezigheden op het moment. Lopen gaat ook al heel erg goed en Cruella heeft haar pootjes er aan vol. 

7 April 2019

De kittens worden steeds meer echte katjes. Kroelen houden ze wel van, maar ook langzaam aan beginnen ze zelf met lopen. Ze wiebelen dan nog ontzettend wat super schattig is om te zien. Taco begint al heel erg met klieren. Zijn broertjes en zusjes worden nu regelmatig in hun pootjes en staartje gebeten als hij een bui heeft. 

3 April 2019

De babies doen het super. De eerste 2 dagen moest de melk nog flink op gang komen, dus de kittens hebben net hun geboortegewicht niet verdubbeld, maar we zijn zeer tevreden over Cruella met haar 6-tal. Bij alle kittens zijn de oogjes al open. Alleen bij Broccoli zijn ze nog niet volledig open waardoor ze nog wat ongelijke oogjes lijkt te hebben. Wasabi is 240 gram, Tortellini is 252 gram, Broccoli is 233 gram, Blueberry is 253 gram, Potato is 240 gram en Taco is 251gram. 
Ze beginnen onze geur nu ook goed te herkennen. Als we onze hand bij ze leggen en ze ruiken ons gaan de kopjes omhoog en begint het gillen, want aandacht is best wel leuk. Als we ze aaien draaien ze ook al snel op hun zei/rug om lekker te kroelen. 

28 Maart 2019

De babies zijn geboren! Cruella is een super blije goede moeder. Ze heeft het tijdens de geboorte geweldig gedaan en ze ligt nu alleen nog maar trots bij de babies te liggen. We merken heel goed dat we 3 torties hebben. De dames gillen wat af als hun broers en zusjes iets doen wat hun niet zint zoals het bij echte torties hoort. We hebben heel erg gelachen om de hoeveelheid blauwe kittens. Alle kleurtjes waren natuurlijk mogelijk, we hadden ook wat meer rood en zwart verwacht. Maar we zijn heel content met de kittens. Ze komen al aan, Cruella ontlast ze goed, dus wat willen we als fokkers meer?