Alf of Lennoxlove x Boonland's Kameko

De stamboom vind je hier.
Inteelt: 5.59%
Top5: 49.1%
Klonen: 21.0%

We willen ten eerste Ellis en Daniel bedanken voor het mogelijk maken van deze geweldige combinatie. 

Op 1 maart is Kameko bevallen van 2 mooie stoere mannen. Het was een lange bevalling. We zijn met grote nesten gewend dat alle kittens vrij snel geboren worden, maar nu zat er 2,5 uur tussen beide mannen. 

Kameko en de kittens maken het goed. Kameko is een trotse mama en blij met haar 2 mannen. 

Naam Geslacht Kleur Geboortegewicht Status
SymbasStory Mojo Jojo Kater Zwart zilver gemarmerd met wit 134 gram Gereserveerd
SymbasStory Fuzzy Lumpkins Kater Zwart zilver gemarmerd met wit 163 gram Gereserveerd

Uitleg status:
Vrij: Bij deze status is het kitten nog beschikbaar.
Optie: Bij een optie betekent het dat al iemand geinteresseerd is in het kitten. Mocht je ook interesse hebben in dat kitten kun je dit altijd kenbaar maken. (De eerste optie heeft natuurlijk altijd de eerste keus)
Gereserveerd: Het kitten gaat verhuizen zodra het oud genoeg is. 

SymbasStory Mojo Jojo

02Mei2018

Mojo is nu 1,38 kilo en we kunnen niets anders zeggen dat hij een heerlijk kind is. Knuffelen is op zijn tijd geweldig, en zijn knor motor gaat dan al snel aan. Maar wat nog leuker is, is zijn grote zussen (Cruella, Ana en Miggy) pesten en achter ze aan rennen. 

19 April 2018

Mojo is en ontzettend grapig stout mannetje. Hij weegt op het moment 1,10 kilo. Eten kan hij als de beste en vrijwel alles gaat er in. 

12 April 2018

6 weekjes alweer, de tijd gaat snel en de mannetjes worden groot. Mojo weegt nu 907 gram. Hij vind eten ook heerlijk. Blikvoer, brokjes, vlees, alles wat in zn bekje past eet hij op. Spelen en stout doen is Mojo ook heel goed in. Maar nieuwe dingen zijn vaak nog steeds eng. 

05 April 2018

Mojo begint een groot boefje te worden. Hij is alweer 752 gram en word dus een hele heer. Af en toe kan hij heerlijk gek doen, lekker spelen, boven op zn broer springen, maar knuffelen kan hij ook. Soms vind hij dingen nog heel erg eng. Dat doet ons heel erg aan zijn oom Hyde denken, die was exact zo als hem. Voor de toekomst belooft dat nog heel erg veel, want Hyde was een grote dikke gekke boef (met de nadruk op gek) 

29 Maart 2018

4 weekjes alweer en nu al 629 gram. Mojo vind het heerlijk om lekker op stap te gaan en de wereld te verkennen. Maar knuffels zijn ook het einde. Zodra we op de kittenkamer komen komt hij al aangerend de ren in. 

22 Maart 2018

Alweer 3 weekjes oud en alweer 501 gram. 
Mojo is super nieuwschierig, heel actief en wil graag dingen ontdekken nu hij kan lopen. 

15 Maart 2018

Mojo is alweer 2 weekjes oud en nu precies 400 gram. Een echte flinke man word hij dus! 
Gillen als hij het er niet mee eens is kan hij nog steeds heel erg goed, maar toch is hij al heel erg nieuwschierig. De eerste stapjes door de werpkist zijn ook een feit!

10 maart 2018

De oogjes zijn open! De kittens worden zo ineens steeds meer grote katjes. 

8 maart 2018

Mojo groeit hard en is 268 gram. Hij heeft precies zijn geboortegewicht verdubbeld en word al een flink mannetje. 

SymbasStory Fuzzy Lumpkins

02Mei2018

Fuzzy weegt nu 1,5 kilo. Hij is ontzettend grappig. Wij zijn mama en papa eend, want overal waar wij zijn moet hij ook zijn. Snoepjes vind hij heerlijk, vooral kaas snoepjes. Als hij ze eenmaal ruikt blijft hij bij je staan tot hij wat gekregen heeft. 

19 April 2018

Fuzzy is haantje de voorste en wil overal graag bij zijn. Hij is 1,15 kilo, het liefste drinkt hij nog alleen maar bij Kameko, maar brokjes gaan er ook zeker wel in. 

12 April 2018

Naast Mojo kan Fuzzy niet ontbreken. Hij is alweer 995 gram. Een grote stevige bikkel! Fuzzy is super stoer en super stout! Van alles wat niet mag doet hij gewoon. En met zijn grote zussen Miggy en Ana spelen is eigenlijk ook wel leuk! 

05 April 2018

Fuzzy is nog altijd de luilak van het stel. Hij is alweer 860 gram. Af en toe heeft hij zijn malle buien en vliegt hij de kittenkamer door. Beneden vind hij het ook al heel erg leuk en wandelt de voorkamer al door onder begeleiding van mama die het allemaal nog maar niks vind dat hij al zo vrij als een vogeltje is. Fuzzy is ook een heerlijke knuffel en hij staat als eerste bij ons voor knuffels. 

29 Maart 2018

Fuzzy is nog steeds de grootste van de 2. Hij is nu 719 gram. Hij is een hele grote dikke klier die ook net als z´ n broer aan komt rennen wanneer we in de kittenkamer komen. Hij stuitert ook al wat rond in de kittenren en maakt dan de meest grappige geluidjes als hij een gekke bui heeft. 

22 Maart 2018

Fuzzy is nu 594 gram en nog steeds lui. Knuffelen doet hij graag, maar o wat is hij stout. Regelmatig bijt hij Kameko in haar poot, want nu hij tandjes heeft gebruikt hij ze ook!

15 Maart 2018

Ook Fuzzy is natuurlijk 2 weekjes oud. Hij is nu 452 gram, en zoals een echte dikzak is hij het liefst lui. Knuffelen vind hij het einde, want daar hoef je zelf weinig voor te doen. 
Ook hij probeert wel wat te lopen, maar daar moet hij toch moeite voor doen, dus dan gaat hij maar weer lief liggen knuffelen.

10 maart 2018

Ook Fuzzy zijn oogjes zijn open. 

8 maart 2018

Fuzzy is een echt dikzakje. Hij is nu 303 gram, inclusief dikke spek pootjes. 


4 maart 2018

Mojo is gewoon een heerlijk mannetje, een lekkere pieperd, maar zodra hij aandacht van mama krijgt is het weer helemaal oke. 

4 maart 2018

Een dik lui mannetje. Hij heeft geen vaste tepel bij Kameko, maar drinkt gewoon lekker alles leeg. En als z'n buikje vol is gaat hij lekker liggen slapen. 


2 maart 2018

Hij doet het heel goed, komt al flink aan en naast slapen drinkt hij ook lekker veel. 

2 maart 2018

Ook hij doet het net als z'n broer goed. Hij is een flink vetzakje wat heel goed aan zn vetrolletjes op zn pootjes te zien is.