SymbasStory Andrea Migno

Geboren: 29-06-2017
Kleur: Rood met wit


Haar stamboom vind je hier.

Totale inteelt:   7.64%

Top 2:               30.0%
Top 3:               42.6%
Top 5:               55.6% 
Klonen:            23.9%


Testresultaten:
HCM (echo):      Word getest zodra ze oud genoeg is.
PKD (echo):       Word getest zodra ze oud genoeg is.
CIN(echo):         Word getest zodra ze oud genoeg is.
FIV/FeLV:           Word getest zodra ze oud genoeg is.
Patella Luxatie:  Word getest zodra ze oud genoeg is.              

SMA:                   Negatief via ouders

Miggy, of wel Miggy Piggy Iggy hoe we haar liefkozend noemen zou hier eigenlijk niet in de cattery blijven. Toen we Ana lieten dekken hebben we gezegd dat er enkel een poly poesje zou blijven. En tja Miggy is alles, behalve poly. 

Met het wegvallen van onze Hyde vielen wij in een zwart gat, maar wij niet alleen, ook Kameko, die altijd nog met haar troetelkind aan het troetelen was. Kameko vond al snel haar nieuwe liefdes, en dat waren de kittens van Ana. Ze deed alsof het haar kittens waren, en ook de kittens mochten bij haar liggen sabbelen (op den duur gaf ze zelfs melk). En haar favoriete troetelkind was echt Miggy. De kittens werden ouder, en de meeste kittens stonden al gereserveerd, behalve Miggy. En Miggy werd mooier en mooier, en mooier en mooier. We hebben toen besloten haar in evaluatie te nemen, om eens te kijken of ze zou uitgroeien tot een poes waarvan wij vonden dat ze fokgeschikt is. 

Uiteindelijk hebben we besloten dat deze wolbaal (want dat is ze) mocht blijven. We waren eigenlijk allebei verliefd op haar en ze vult qua karakter de groep mooi aan. Miggy ziet overal speelgoed in, ze kan zich gerust vermaken met een stukje papier, een haar elastiekje of een dopje van de melk. En dat spelen gaat op haar manier met veel gepraat en gepprrrt. Ze is al met al een super blij kind, als je haar roept komt ze, waar ze ook maar is, altijd vrolijk aan rennen. 

De geweldige foto hier bovenaan de pagina is gemaakt door Cat'chy Images